Mijn reisstatus
Door: Ilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
07 April 2012 | Noorwegen, Trondheim
Donderdag had ik echt de meest saaie dag ooit. Ik heb voornamelijk veel op de bank gehangen en Doctor Who gekeken. Op een gegeven moment heb ik nog een sneeuwpop gemaakt op mijn balkon. Want ja, het sneeuw ligt voor het oprapen hier, dus kan je er beter maar iets nuttigs mee doen. Ik had geen zin om beneden mijn jas te halen dus met een dikke trui aan de sneeuwpop gemaakt. Het is echt super goed sneeuw hier, het plakt echt geweldig!
Gister kwam Erwin hier op bezoek om te werken aan school. Na een uurtje hadden we gemaakt wat we moesten maken en konden we niet verder omdat het nog goedgekeurd moest worden. Daarna hebben we heel lang gedaan over het uitzoeken van de terugreis. Wat een keuze aan hotels zeg. Is toch ook niet leuk, maar goed we hebben een leuke kunnen vinden.
Net ben ik naar de stad gegaan. Aangezien het Pasen is, is hier alles zo goed als dicht. Gister was alles dicht, vandaag waren bijna alle winkels open maar met andere openingstijden. De bussen reden ook op het zondagrooster, wat niet echt fijn is. Bij de bus aangekomen zagen Erwin en ik dat we nog 40 minuten moesten wachten op de bus. Dus zijn we maar lopend verder gegaan. Ik sloeg op een gegeven moment af richting de stad en Erwin liep richting een andere bushalte. In de stad was het echt super rustig, normaal gesproken is zaterdag de drukste dag maar nu was er bijna niemand.
Ik ging naar de stad om een boek te kopen, het vervolg op mijn vampieren verhaal. En ze hadden hem wel, maar met een witte omslag. En deel 1 heb ik met een zwarte omslag. Nu vinden jullie me vast een beetje debiel, maar ik wil dat die boeken bij elkaar passen! Dus boek nummer 2 moet ook een zwarte omslag hebben. Dus op naar de volgende boekenwinkel. Daar hadden ze het boek helemaal niet. Ik kon me even geen andere boekenwinkel in Trondheim bedenken dus heb ik maar geld gepind en richting de bushalte gaan lopen. Daar zag ik net mijn bus de hoek om gaan dus wachten op de volgende. Die zou 50 minuten later pas komen….
Dus ik ben gewoon lopend naar huis gegaan! Wat had ik het zwaar! De terugweg is alleen maar omhoog. Verschrikkelijk wat een drama. Op een gegeven moment liep ik met mijn jas open te hijgen als een oud postpaard. Na een tijdje ging ik zowat kruipend, maar ik was weer thuis! Pff, gelijk de kraan leeggedronken. Toen ik in mijn kamer kwam en in de spiegel keek schrok ik me kapot. Ik was niet een beetje rood, maar ontzettend. En niet mooi egaal, nee vlekkerig. Zo was het rond mijn ogen nog ‘wit’. Ik leek net een verkeerd ingekleurde panda. Het is nu toch echt duidelijk voor me, mijn conditie moet zwaar verbeterd worden. Het is dat er nu sneeuw ligt op straat, anders was ik gaan hardlopen.
Nog even iets leuks. Nadat de teller van mijn vaders site de 10000 bezoekers was gepasseerd, is die van mij daar ook voorbij! Echt super leuk dat mijn blog gelezen wordt en de leuke reacties die ik op verschillende manieren ontvang! Super bedankt daarvoor! =D
Nu ga ik snel verder met meer huiswerk en voorbereidingen op volgende week!
07 April 2012 - 11:05
Pap En Mam:
Wha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Hilarisch die foto's.
Leuk blog weer. -
07 April 2012 - 13:47
Paul:
is het een mannetjes of een vrouwtjes sneeuwpop?
Hij is wel goed gelukt moet ik zeggen. Genietse daar!