De badkamer is heroverd!
Door: Ilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
23 April 2012 | Noorwegen, Trondheim
Ook langs de Dora 1 geweest. Een bunker voor onderzeeërs gebouwd tijdens de tweede wereldoorlog door de Duitsers. Na de oorlog hebben ze Noren geprobeerd om de bunker op te blazen en te slopen. Maar blijkbaar zijn de Duitsers toch nog ergens goed in, want dat lukte niet. De bunker wordt nu gebruikt voor culturele doeleinden.
’s Avonds kwam Erwin langs en hebben we een filmavond gehouden, Rapunzel en Rio. Twee kinderfilms, super leuk dus! =D De volgende dag kwam Erwin weer langs en toen een aantal afleveringen Doctor Who gekeken.
Vandaag weer begonnen met een nieuwe week op mijn stage. En wat is het toch lief als je tegen een kind vertelt dat je over 5 weken al weer weg gaat dat het dan zegt: ‘Dat is niet eerlijk!’. En zeker als die jongen niet zo op jou gesteld is aangezien je een te grote verandering in de klas was. Helaas zei hij daarna: ‘Het is niet eerlijk dat jij wel weg mag hier en ik niet!’……. Dus ja… Hij vindt me nog steeds niet zo aardig ben ik bang… =p
Sinds zondag is Jonatan ook weer naar Engeland. Ik kon dus heerlijk al mijn troep weer in de badkamer zetten. Ik kon vanochtend weer heerlijk mijn ochtendritueel in de badkamer houden in plaats van in mijn kamer voor de spiegel, heerlijk! Ook had ik al mijn spulletjes weer voor de hand onder de douche, dus mijn scrub en gezichtsreiniger stonden er ook weer. Mijn huid schreeuwde het uit van geluk aangezien mijn gezicht eindelijk weer eens goed werd schoongemaakt, alleen de puist op mijn voorhoofd schreeuwde het uit van angst. Die vond die halve behandelingen van de afgelopen weken wel best!
24 April 2012 - 07:41
Tante Ien:
Weer een leuk verslag Ilonka,.
Wij vinden je wel aardig hoor.
Nog veel plezier de laatste weken.
Groetjes