Home alone
Door: Ilonka
Blijf op de hoogte en volg Ilonka
16 Februari 2012 | Noorwegen, Trondheim
's Ochtends was het dus heerlijk rustig in huis. Ik kon lekker op mijn gemakt mijn ontbijt maken.
Op school had ik maar twee uur met mijn klas. Er waren ook maar 11 kinderen in de klas. Dus dat was niet echt super druk ofzo. Bij de kinderen hun huiswerk nagekeken (Dit krijgen zij iedere dag). Tijdens de lunch moest ik buiten lopen, dat was echt koud!!!! Vooral als je stil gaat staan om te praten met je begeleider.
De kinderen hebben op woensdag Electives. Dit zijn verschillende activiteiten waar zij zich voor kunnen inschrijven en waarbij zij dan iets van 10 weken bij zitten. In mijn klas was er 'Starship Awesome'. Twee kinderen uit 9th grade leiden dit en het gaat allemaal over ruimteschepen en Starwars... Echt super leuk... Whaha GEEKS! =D (Voelde me wel een beetje thuis ;) )
Daarna had ik een bespreking over een jongen in de klas. Dat zou echt super interessant worden, beetje jammer dat het in het Noors was en ik er dus niets van kon volgen!
Thuis heb ik voor mijzelf heerlijk Noodles gekookt, ik had geen zin om boodschappen te doen dus heb maar een beetje van alles in huis gepakt.
Erwin kwam 's avonds gezellig bij me langs. We hebben gezwommen, in de jacuzzi gezeten en toen film gekeken via de beamer. Belachelijk huis dit =p
Vanochtend hebben we een heeeeel stuk gelopen naar het politiebureau. Toen we daar aankwamen waren mijn sokken helemaal doorweekt, lag weer genoeg slush op de weg. Bij mij duurde het allemaal weer lekker lang, aangezien ze alles gingen doorlezen en op mijn IDkaart LJ Glorie staat, op mijn verzekeringspas ILJ Glorie en in de brief van school Ilonka Glorie. Duurde even voordat ze mijn uitleg snapte.. Maar ik mag blijven! Erwin was binnen 5 minuten klaar en toen konden we gaan.
In de stad nog het een en ander gekocht. Wat leuke shirtjes, nieuwe mp3 oortjes en een simkaart.
Net weer in de jacuzzi gezeten en Erwin naar de bushalte gebracht. Vanavond dus helemaal alleen thuis, maar gelukkig komt Erwin morgen weer gezellig langs! =D Morgen eerst Skidag met school, dus kijken hoe goed ik ben op de lange latten!
16 Februari 2012 - 18:53
Nadieh:
Joehoe!!
Whaaa vet cool jacuzzi en alles :D Chillie! Helaas zijn de tickets beetje prijzig anders was ik zeker even langsgekomen!! :)
Leuk leuk leuk!!
xxxx -
17 Februari 2012 - 07:03
Kelly.:
Dat ziet er meer uit als een heerlijke vakantie van 4 maanden!! Succes met skiën vandaag!!
xx