Volgende week rond deze tijd... - Reisverslag uit Egmond-Binnen, Nederland van Ilonka Glorie - WaarBenJij.nu Volgende week rond deze tijd... - Reisverslag uit Egmond-Binnen, Nederland van Ilonka Glorie - WaarBenJij.nu

Volgende week rond deze tijd...

Door: Ilonka

Blijf op de hoogte en volg Ilonka

03 Februari 2012 | Nederland, Egmond-Binnen

Zit ik nu bij de familie Hoff op de bank in plaats van in Egmond Binnen! =D

Vanavond zou ons afsacheidsfeest zijn, maar Erwin en ik hebben toch besloten om het te verplaatsen naar woensdag. In Nederland is er namelijk gelijk chaos als er een vlok sneeuw valt, dus het ov ontregeld en op de wegen duurt het even wat langer allemaal. En aangezien wij onze gasten niet door die hel wilde laten gaan hebben we het verzet! Maar goed, woensdag evengoed nog even feesten en huilen! =p

Ik heb net mijn id-kaart, zorgpas en rijbewijs ingescand, altijd handig natuurlijk! Ook heb ik de subsidie gekregen voor de stage, ik wist niet dat ik hierdoor nog rijk zou worden!;)

Afgelopen week heerlijk een week vrij gehad. Ik moest eigenlijk aan mijn verslagen werken, maar door mijn geweldige planning kon ik dit al eerder inleveren en had ik eerder vrij.. Heerlijk even rustig aan gedaan.

Morgen naar de stad om nieuwe kleren te kopen en te kijken voor een cadeau voor mijn 'zusje', die is binnekort jarig, dus even iets leuks Nederlands kopen voor haar.
Maandag mijn koffer verder inpakken, hopelijk vergeet ik niets. Maar gelukkig hebben ze in Trondheim ook nog winkels.
Dinsdag, woensdag en donderdag naar school in Amsterdam voor de buitenlandstage lessen.
Woensdag uiteraard ook ons afscheidsfeest. (Als ik je niet heb uitgenodigd, sorry. Wil je komen? Zeg het even! =p)
Donderdag avond nog even gezellig met de familie hier zitten, die ook gedag zeggen en dan....
Vrijdag naar Schiphol!! Om 9 uur afgesproken met Erwin. Om 11 uur vliegen. Met een tussenstop van een uur op Oslo komen we om 14.55 aan in Trondheim.

Zo spannend!!!! =D

• 03 Februari 2012 - 15:45

Cor:

Super joh, geweldig leuk voor je!

Verslag uit: Nederland, Egmond-Binnen

Buitenlandstage Trondheim

28 Mei 2012

Weer thuis

26 Mei 2012

Dag Trondheim!

24 Mei 2012

En dan zit het er bijna op...

21 Mei 2012

Oeps! Vergeten…

18 Mei 2012

Musical, voetbal en 17 mei!
Ilonka

In februari ga ik op reis naar Trondheim, Noorwegen. Hier ga ik stagelopen op de school This (Trondheim international school). Ik ga stagelopen in 3rd grade. Tijdens mijn stage verblijf ik bij de familie Hoff. Ik hoop veel van het land, de cultuur en het onderwijssysteem te leren.

Actief sinds 26 Dec. 2011